09/10/2017

Компанія «АЛСИ-ХРОМ» – знову підтвердила участь у виставці LABComplEX!

alsi-khrom-ukraina-lab-expo-2017З радістю повідомляємо, що Провідна українська компанія «АЛСИ-ХРОМ» – офіційний дистриб’ютор Agilent Technologies в Україні – лідер на ринку високоточного аналітичного обладнання для лабораторій знову підтвердила участь у виставці LABComplEX!

Більше 20-ти років надійної, професійної роботи, досвід і знання фахівців компанії, світовий рівень сервісної служби «АЛСИ-ХРОМ» забезпечують замовникам гарантію ефективної роботи обладнання у вирішенні складних аналітичних задач лабораторій.

 

«АЛСИ-ХРОМ» здійснює поставки і сервісне обслуговування приладів для хімічного аналізу за такими напрямками як: хроматографія газова і рідинна, мас-спектрометрія, молекулярна і атомна спектрометрія, капілярний електрофорез, дослідження швидкості розчинення таблеток і капсул.

Для успішної роботи великого парку встановленого обладнання важливе місце в роботі фірми «АЛСИ-ХРОМ» приділяється забезпеченню замовників необхідними запасними частинами та витратними матеріалами.

 

Компанія має сервісну службу світового рівня, яка об’єднала в собі досвід та професійні знання фахівців вищої категорії.
Поставка і установка приладів, навчання персоналу, консультації, інформаційна та методична підтримка, оперативне, якісне рішення потреб користувачів обладнання аналітичних лабораторій здійснюється в будь-якій точці України.

 

Чекаємо Вас на стенді компанії!

Більш детальна інформація:

+380 (44) 521-95-40
+380 (44) 521-95-35

lab@alsichrom.com
www.alsichrom.com
Призначити зустріч компанії АЛСИ-ХРОМ

 

 


Замовити безкоштовне ЗАПРОШЕННЯ НА ЮБІЛЕЙНУ ВИСТАВКУ LABCOMPLEX >>>

Comments are closed